Барманство /напитки, ястия, организиране и функциониране на бара/

Автор: Зигел, Ленгер, Гутмайер, Щиклер, Балдауф

Коментари: 0

Издател Дионис
Брой страници 214
Година на издаване 2007
Корици меки
Език български
Тегло 405 грама
Размери 28.5x21.5
ISBN 9549494698
Баркод 9549494698
Категории Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Това е един учебник подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Предназначен е за ползване в професионалните гимназии по туризъм.

Ключови думи: 4 август - Международен ден на бирата

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg