Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицината

Автор: Надя Пери

Коментари: 0

Издател Хомо-Футурус
Брой страници 128
Година на издаване 2018
Корици меки
Език български
Тегло 165 грама
Размери 14x20
ISBN 9789548086288
Баркод 9789548086288
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

100 най-вкусни рецепти с билки и подправки

Билките на само подправят вкуса на храната, но са и със значителни здравословни свойства, които допринасят за предпазване от диабет и сърдечни заболявания, подобряват храносмилането и подсилват имунната система.
Подправките са използвани в медицината от незапомнени времена. Прибавянето им към храната намалява употребата на сол. Всяка подправка със съдържанието си на фитохимични вещества предпазва здравето по различен начин.

Ключови думи: 24 юни - Ден на билките, Промо -20%

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg