Екстаз Кн.4 от поредицата Паднали ангели

Автор: Лорън Кейт

Коментари: 42

Издател Intense
Преводач Деница Райкова
Брой страници 352
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 436 грама
Размери 14x21
ISBN 9789547831735
Баркод 9789547831735
Категории Фантастика, фентъзи. Хорър, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 14.99 лв.

„ЕКСТАЗ” е дългоочакваният четвърти и последен роман от поредицата „ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” на Лорън Кейт.Небето е почерняло от криле. Времето на Лус и Даниел изтича, като пясъка от пясъчен часовник. За да попречат на Луцифер да заличи миналото, те трябва да открият мястото, където ангелите са паднали на земята. Преследват ги тъмни сили, а Даниел не знае дали може да се справи с това – да живее само за да губи Лус отново и отново. И въпреки това, заедно те се изправят пред епична битка, която ще завърши с безжизнени тела… и ангелски прах. Правят се огромни жертви. Съкрушават се сърца. И внезапно Лус разбира какво трябва да се случи. Защото е било отредено тя да бъде с друг, а не с Даниел. Проклятието, тежащо над тях, е било свързано винаги и единствено с нея – и любовта, която е отхвърлила. Изборът, който ще направи сега, е единственият, който наистина има значение. Кой ще победи в битката за Лус?

Удивителният завършек на поредицата „ПАДНАЛИ АНГЕЛИ”. Небесата не могат да чакат повече.

Ключови думи: Любими поредици и автори

от елиней / дата: 26 дек 2016

Здравейте! Видях че има и 5 част , искам да попитам тя като допълнение ли е към поредицата или е част - тоест продължение на 4-та част.

от Д / дата: 10 окт 2012

Лично на мен ми харесаха само първите 2 книги от поредицата.

от MD13 / дата: 04 сеп 2012

Това определено е най-добрата книга от поредицата!

от Iceland / дата: 17 авг 2012

"Влюбени ангели" е не точно свързана със самата историята от поредицата. Разказва нещо като допълнителни кратки истории за героите. Скоро четох във фейсбука на издателството, че щели да я издадат.

от Анонимна / дата: 17 авг 2012

Книгата много ми хареса! Прочетох я с голямо удоволствие!
Някой знае ли кога ще излезе следващата част? Доколкото знам заглавието и е "Влюбени ангели" или нещо от сорта?

от ани / дата: 17 авг 2012

Ей хора исках да питам нещо - знам, че тази книга е четвърта и най вероятно последна, но исках да питам защо отзад на " Екстаз" са наредени другите 3 книги и до тях има подобие на тези книги, но с по-различна корица и пише "Влюбени ангели" ???

от Шени / дата: 10 авг 2012

Уникална книга, промени живота ми!

от До Барбара / дата: 08 авг 2012

Би ли спряла да спамиш?! " Не чети коментара. " всеки човек, който е заинтересован ще го прочете. Като казваш края убиваш цялата тръпка от очакването и прелистването на страниците. Вземи се кротни. Не сме те взели за съветник или ' интернет ' библиотекар. ;)

от Жаклин / дата: 08 авг 2012

Това е най-невероятната книга, която съм чела. Страшно се зарибих. Миналите 3 книги съм ги препрочитала по 3/4 пъти и всеки път ми доставят удоволствие. ' Екстаз ' я чака същата процедура ;д Много интересна книга с НЕОЧАКВАН край. Обичам я. ? Нямам търпение и за филмът.

от Мария / дата: 17 юли 2012

Браво, Елица! Разказа й играта на фуклата.

от до Барбара / дата: 17 юли 2012

Какъв тоя комплексарски ник- Барбара? Да не би да улавям комплекс от това, че са те кръстили Димитричка?

от до 30 / дата: 17 юли 2012

Те, хората от провинцията, са много по-стойностни от тези в "столицата".

от Елица / дата: 17 юли 2012

Живея в малък град, където книги не се продават. Ходих до Видин, но и там я нямаше. Следя поредицата и все някога ще прочета "Екстаз". Следя и форума и съм удивена от тази нахалница Барбара, която се изживява като като най-големия познавач, раздава мнения, разкрива развръзката на книгата и ми отравя удоволствието от четенто. Барбара, скрий се, страшно си досадна. Остави хората сами да решават какво им харесва, или пък не им харесва. Дори да си литературен анализатор, Барбара, което не ми се вярва, запомни, че и хората в провинцията знаят къде да сложат запетаята...

от Нели / дата: 16 юли 2012

На мен пък не ми хареса. Предните три книги бяха чудесни, но тази не ми хареса. Идеята е добра, но не ми хареса реализацията й.

от Барбара / дата: 16 юли 2012

Повярвай - наистина е добра и ще ти хареса наученото от нея, защото, повярвай, има много изненади.
Ще я прочетеш на един дъх, както се казва, ако, разбира се, си свободна. И спокойно - 27 юли е близо и честно казано - и аз няколко пъти ходих напразно до книжарницата.
Когато я прочетеш, се надявам да напишеш някакъв коментар и да чуя мнението ти. :)

от До Барбара / дата: 15 юли 2012

Аз съм чела първите 3 книги и наистина много ми харват .. просто отдавна чакам последната да излезе и се чудех дали ще е толкова добра колкото останалите. Откакто я обявиха в сайта, че ще я издадат, ходих 4 пъти до хеликона, заради 3-те пъти които сменяха датата и 4-ти път, за да разбера, че ще я докарат чак на 27 юли .. ще се побъркам.

от Барбара / дата: 15 юли 2012

Моля :)
Искрено ти препоръчвам да я прочетеш! Наистина си струва, разбира се, стига да харесваш такива "фантастични" истории.. :)

от До Барбара / дата: 15 юли 2012

Благодаря поне, че ми даде представа дали книгата е добра :) В книжарниците във В. Търново все още я няма, но веднага щом я докарат отивам да си я купя :3

от Барбара / дата: 15 юли 2012

А ти можеше да не четеш коментарите - аз само изказвам мнението си относно книгата, а краят е част от книгата все пак... ;)
А и все пак ще ти е интересно, защото аз казвам само за повърхността на случващото се накрая. Всеки един момент, всяка дума, която четеш, всяко изречение, което умът ти попива и асимилира - ще ти е интересно. Това, че знаеш повърхността, която аз издадох (извини ме за което) не означава, че няма да ти е интересно...

от До Барбара / дата: 15 юли 2012

Можеше да не казваш какво става на края .. о.О предпочитам като чета една книга да не знам какво следва. ;)

от Барбара / дата: 15 юли 2012

Книгата е невероятна! Като цяло поредицата е неповторима! Лорън Кейт успява да ни предаде всичко с подробности и ние успяваме да се "вмъкнем" в историята на Даниел и Лус. Прочетох я за 4 дни и съм малко тъжна, че свърши толкова бързо. Но няма как - книгата е написана по толкова интересен, задълбочаващ и уникален начин, че ако сте си били казали "Само тази глава, а пък останалите по-късно", то когато прочетете главата си казвате така и за другата и просто вместо една глава, прочитате по няколко!
Краят на книгата обаче малко ме натъжи, поради това, че Даниел и Лус станаха простосмъртни и дори не се помнеха, което за мен е много жалко, защото е ужасно да отнемеш миналото, което са преживели, историята им, която е толкова дълга, моментите - и щастливите и тъжните, спомените, които са преживели насаме, трудностите, през които са минали и са толкова много, поуките, които са си вземали през годините. Тяхната любовна история не е просто необикновена - тя е велика и ми стана тъжно, че им я отнеха и те просто станаха като всички влюбени двойки на Земята...

от Жаки / дата: 14 юли 2012

Ужасно се радвам! От толкова време се чудех как точно се превежда заглавието й. ;д Просто нямам търпение. Това е любимата ми поредица! Как може обаче Даниел да не е подходящия?! Адски ми стана интересно. Сигурно ще я прочета за ден/два. Уникални книги!

от Вики / дата: 13 юли 2012

4-тата книга е уникална просто. С нетърпение я очаквах, като си я купих, я прочетох за 2 дена. На мен ми хареса, само че много бързо свърши. Сега ще чакам тази "Влюбени ангели", някой знае ли точната дата кога ще излезе?

от Рени / дата: 12 юли 2012

Оле, толкова се радвам, че ще я издадете! Благодаря!

от от Интенс / дата: 12 юли 2012

Следващата - Влюбени ангели - не е поредна, а съпътстваща книга с истории за второстепенните герои. Излиза в края на август.

от Барбара / дата: 11 юли 2012

Има ли 5-та книга?

от Blue / дата: 11 юли 2012

кога излиза "Влюбени Ангели"?

от Елена / дата: 05 юли 2012

Та кога свърши толкова бързо?И в Пловдив ли я няма в наличност ?

от Интенс / дата: 05 юли 2012

Днес Екстаз наистина излезе! Много се извиняваме за това забяване, което е не по вина на издателството. Приятно четене и очакваме коментарите ви!

от Ана / дата: 04 юли 2012

Днес бях в една борса за книгата и ми казаха че в четвъртък я очакват тоест в петък по книжарниците , добре че е последна от поредица и няма да ми се налага да се занимавам с това несериозно издателство.

от The anonymous / дата: 02 юли 2012

Дано не сменят датата повече! Омръзна ми да се разкарвам до книжарницата напразно

от Doberman / дата: 02 юли 2012

еееее няма ли най-накрая да излезе книгата,от кога чакам!!!

от Николет / дата: 02 юли 2012

е това вече е прекалено,за втори сменяте датата,и естествено от София съм,би трябвало по-бързо ги доставят,в другите градове нормално да се забавят. :@

от Yong / дата: 02 юли 2012

Николет, зависи от кой град си. Може да не е дошла още доставката с книги.

от Николет / дата: 02 юли 2012

здравейте,искам да попитам тъй като днес официално според датата 02.06.2012 би трябвало да е излязла,имали я вече в "наличност",защото два пъти се разкарвам до книжарница"" Хеликон" и все ми казват,че я няма.

от Нели / дата: 26 юни 2012

Знам и разбирам, че датите на издаване не зависят от Хеликон. Но тъй като в сайта на издателството книгата е със статус "налична", стори ми се логично книгата да е официално излязла. Благодаря за отговора и нямам търпение! :)

от Елена Панайотова, Хеликон / дата: 26 юни 2012

Към Нели:
Здравейте, за съжаление датите на издаване на заглавията не зависят от Хеликон, а от съответното издателство. Ние предоставяме датите, които ни се съобщават от тях. В конкретния случай се е наложила промяна по независещи от Хеликон причини и ние бяхме длъжни да се съобразим, за да ви държим наистина правилно информирани. Надявам се след указаната в анотацията дата, вече да няма проблеми. Поздрави!

от Нели / дата: 25 юни 2012

Хайде напишете една окончателна дата най-накрая!

от Никито / дата: 25 юни 2012

днес ходих до книжарницата,и я нямаше тази книга,нали пише че ще ги има на 25.06.2012!!!

от MD13 / дата: 22 юни 2012

Дано от сайта видят и оправят грешката си. Книгата е четвърта по ред. Третата се казва "Страст".

от Маги / дата: 22 юни 2012

и аз съм сигурна,че е четвърта.Първите 2 бяха много добри дано и тази да е.

от 0000 / дата: 21 юни 2012

това е 4-та книга, а не 3-та

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg