Произход и история на Империите Орион и Сириус

Автор: Робърт Морнинг Скай

Коментари: 2

Издател Издателство-"Паралелна-реалност"
Брой страници 314
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 724 грама
Размери 20x30
ISBN 9789549235449
Баркод 9789549235449
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

"Произход и история на Империите Орион и Сириус" навлиза в невероятни подробности около развитието на двете основни извънземни раси, изиграли ключова роля в създаването на човешкото тяло и тераформирането на планетата Земя.

Предоставената в книгата информация предлага различна перспектива, чрез която човек може да вникне в същността на проявлението на двата главни доминиращи архетипа в нашата галактика. Създава се разбиране за организационните структури на изградените управляващи системи в по-голямата част на този вселенски сектор. След извеждането на някои базови правила човек започва да си дава сметка как всички значими събития на Земята са базирани на тези модели и как те намират изражение в живота на всяка една земна цивилизация. Защото "човешките" култури са обусловени априори.

Днешната наука ни кара да вярваме, че сме постигнали нещо сами по себе си, но скритата истина е, че сме изначално ситуирани в шаблон. По този начин хората неизменно се връщат към образеца и формират система около заложените в него ценности, защото такъв е механизмът на внедрените мисловни модели. Манифестацията на ценностите и вярванията, въплътени в ядрото, е неизбежна. Така се отглеждат цели планети и реколти на раси и съзнания. И това е начинът, по който се прави от милиарди години. Процесът е винаги един и същ. Защото ние сме колония. В процес на ферментация.

И макар този процес в действителност да е доста комплексен и многопластов, можете да придобиете доста добра представа за неговата генерална същност благодарение на настоящия материал. Това е книга, която предлага езотерично разбиране защо светът, в който живеем днес, е такъв, какъвто е, защо системата е такава, каквато е, и защо популярните човешки вярвания и разбирания са такива, каквито са - практическо знание, което може да отключи много врати на индивидуално ниво за всеки един от нас. Защото именно с разбирането на голяма рамка започва едно осъзнаване от различно естество, което провокира преосмислянето на всички настоящи възгледи. И именно този тип провокация ще откриете тук.

от фантасмагориан / дата: 03 юни 2016

Коментарът е изтрит от администратор.

от sahwar / дата: 08 авг 2014

Чудесна книга, много добро изследване на извънземните корени на човешката цивилизация.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg