Похвати за изграждане на потребителска ангажираност в рекламата

Автор: Кристиян Постаджиян
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Нов български университет
Брой страници 152
Година на издаване 2018
Корици меки
Език български
Тегло 381 грама
Размери 17x24
ISBN 9786192330262
Баркод 9786192330262
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

СЪДЪРЖАНИЕ:

ГЛАВА I. ПОТРЕБИТЕЛСКА АНГАЖИРАНОСТ

1. Потребителско поведение и потребителска ангажираност. Роля на потребителската ангажираност в съвременната реклама

2. Стратегическото планиране в рекламата и ролята му при опознаването на потребителя

ГЛАВА II. ТЕХНИКИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА АНГАЖИРАНОСТ ЧРЕЗ ПЛАТФОРМИТЕ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ НА РЕКЛАМА (МЕДИИТЕ)

1. Характеристика на медийния пазар. Ефективност на рекламната комуникация в медиите

2. Рекламни формати и позиции в медиите. Нетрадиционни форми на реклама
2.1. Определяне на рекламните формати и позиции във вестниците
2.2. Определяне на рекламните формати и позиции в списанията
2.3. Определяне на рекламните формати и позиции в телевизията
2.4. Определяне на рекламните формати и позиции при други типове медии

3. Продуктово позициониране

4. Медиен контекст

ГЛАВА III. ТЕХНИКИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА АНГАЖИРАНОСТ ЧРЕЗ ТВОРЧЕСКИТЕ РЕШЕНИЯ В РЕКЛАМАТА

1. Обвързване на рекламата с актуални теми, събития и личности като подход в съвременната корпоративна комуникация

2. Изграждане на серийност на творческите решения в рекламата

3. Тийзър подход

4. Активиране на бранда

5. Маркетинг на взаимоотношенията
5.1. Целеви групи на маркетинга на взаимоотношения
5.2. Взаимоотношения бранд-потребител. Изграждане на ангажираност след покупката

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]