Eggs: Creative Cooking

Автор: Колектив
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Rebo Publishers
Брой страници 96
Година на издаване 2004
Корици меки
Език английски
Тегло 405 грама
Размери 28.5x21
ISBN 9036616026
Баркод 9036616026
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Eggs are, perhaps, the most versatile ingredients. Whether you need a delicate appetizer, a hearty entree, or a creamy, light dessert, eggs offer endless possibilities. An egg can be prepared in many different ways, some of which are described in this book. The introduction includes many interesting facts about eggs. These are followed by a range of innovative and delicious recipes.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети