Italian: Creative Cooking

Автор: Колектив
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Rebo Publishers
Брой страници 96
Година на издаване 2003
Корици меки
Език английски
Тегло 425 грама
Размери 27.5x21
ISBN 9036614724
Баркод 9036614724
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Nothing is complicated in Italian cuisine, provided you have the basic ingredients - olive oil, coarse sea salt, black pepper, basil, rosemary, and Parmesan cheese. With these basics, if you have the Italian touch, you can concoct a delicious meal. If you have not done so already, you will probably fall in love with the purity of the flavors. Try Lamb Shanks with Rosemary, or Saltimbocca of Swordfish Fillets with Tomato Salsa. Start with Antipasti with Balsamic Vinegar Dressing, followed by Ravioli with Smoked Salmon. Buon appetite!

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети