Издател | Rebo Publishers |
Брой страници | 96 |
Година на издаване | 2003 |
Корици | меки |
Език | английски |
Тегло | 425 грама |
Размери | 27.5x21 |
ISBN | 9036614724 |
Баркод | 9036614724 |
Категории | Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги |
Nothing is complicated in Italian cuisine, provided you have the basic ingredients - olive oil, coarse sea salt, black pepper, basil, rosemary, and Parmesan cheese. With these basics, if you have the Italian touch, you can concoct a delicious meal. If you have not done so already, you will probably fall in love with the purity of the flavors. Try Lamb Shanks with Rosemary, or Saltimbocca of Swordfish Fillets with Tomato Salsa. Start with Antipasti with Balsamic Vinegar Dressing, followed by Ravioli with Smoked Salmon. Buon appetite!
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]