Shrimp: Creative Cooking

Автор: Колектив
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Rebo Publishers
Брой страници 96
Година на издаване 2004
Корици меки
Език английски
Тегло 375 грама
Размери 28x21
ISBN 9036616158
Баркод 9036616158
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

The oceans, rivers and lakes have provided us with an abundance of fish, crustaceans and shellfish since time immemorial. Fish are generally considered to be tasty and healthy because of their high protein, mineral and vitamin content, without saturated fats. Shrimp are one of the most popular shellfish. There are many types, including king prawns, Dutch and Norwegian shrimp and the more 'exotic' shrimp such as Mexican and black tiger shrimp. Shrimp are primarily sold precooked in the U.S. They can be eaten cold or can be heated in all sorts of ways - the possibilities are endless.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети