A Short History of Nearly Everything

Автор: Bill Bryson
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Black Swan
Брой страници 688
Година на издаване 2004
Корици меки
Език английски
Тегло 332 грама
Размери 18x10.5
ISBN 0552151742
Баркод 0552151742
Категории на английски език, Художествена литература на чужди езици, Художествена литература, Книги

WINNER OF THE AVENTIS PRIZE FOR SCIENCE BOOKS 2004

'The very book I have been looking for most of my life... trunkloads of information, amazing stories and extraordinary personalities'
Christopher Matthew, Daily Mail

Bill Bryson describes himself as a reluctant traveller, but even when he stays safely at home he can't contain his curiosity about the -world around him. A Short History of Nearly Everything is his quest to understand everything that has happened from the Big Bang to the rise of civilization - how we got from there, being nothing at all, to here, being us. The ultimate eye-opening journey through time and space, revealing the world in a way most of us have never seen it before.

'It represents a wonderful education, and all schools would be better places if it were the core science reader on the curriculum' Tim Flannery,
The Times Literary Suplement

'A truly remarkable achievement... a bravura performance, which will give much pleasure'
Walter Gratzer. Nature

'A travelogue of science, with a witty, engaging, and well-informed guide who loves his patch and is desperate to share its delights with us'
Peter Atkins, The Times

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети