The Science of Beauty

Автор: Dr Michelle Wong
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател DK
Брой страници 256
Година на издаване 2024
Корици твърди
Език английски
Тегло 753 грама
Размери 18x22
ISBN 9780241656990
Баркод 9780241656990
Категории Енциклопедии на чужди езици, Енциклопедии и справочници, Книги, Хоби и свободно време. Книги на чужди езици, Хоби и свободно време

Get the facts about the biggest beauty and skincare trends from Instagram's cosmetic science expert Dr Michelle Wong.

Will eating dairy give me acne? Do I need to wear sunscreen every day? How often should I wash my hair? What's the best way to fade scars? And is "clean beauty" really as healthy as it sounds?

The Science of Beauty reveals the truth behind the bold marketing claims and viral TikTok trends, and tells you what you really need to know about the products you use every day. Dr Wong will show you how to form good habits and learn what really works. Decipher the ingredients that make up your make-up, find out the facts about botox and laser treatments, and discover whether beauty brands can ever be truly sustainable.

Chemist and science educator Dr Michelle Wong, aka Lab Muffin Beauty Science ("the face and voice of beauty science" – Wired), answers over 100 frequently asked questions with no-nonsense facts and informative graphics – backed up by the latest research. She empowers you to make the most of your beauty and body-care routines.

Ключови думи: Промо -10%, 2025 заглавия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети