La cuisine bulgare

Автор: Димитър Мантов
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Май
Брой страници 104
Година на издаване 2003
Корици твърди
Език френски
Тегло 583 грама
Размери 21x27
ISBN 9789548645317
Баркод 9789548645317
Категории Кулинарни книги на чужди езици, Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

L'auteur de ce livre a recueilli pendant 35 annees plus de 4500 recettes de cuisine a traverrs la Bulgarie entiere.Elles refletent d`une part les tradition culturelles millenaires du peuple bulgare et d`aute part, elles sont partie integrante de la vie quotidienne de nos jours. Les recettes montrent egalement que, tout aves l`historie antique et la belle nature, la cuisine savoureuse et saine est une des particularites du pays qui vaut la peine d`etre connue.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Разбрах

Сайтът използва „бисквитки“ (cookies) за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Ако останете тук, приемаме, че се съгласявате с употребата на „бисквитки“ (cookies). Прочети